Услуги за Касови Апарати и фискални принтери с дистанционна връзка с НАП

"TODICS BG" сервиз гр.Пловдив предлага цялостни решения за изграждане и поддръжка на търговски системи, въвеждане в експлоатация и регистрация на фискални устройства с дистанционна връзка към НАП,съобразени с Наредба Н-18.Основната дейност на "ТОДИКС БГ" сервиз Пловдив е продажба и техническо обслужване на Касови Апарати,фискални принтери,електронни везни,баркод скенери и консумативи . Стационарни и мобилни касови апарати с вграден GPRS данъчен терминал за дистанционна връзка с НАП може да намерите при нас на отлични цени или да се възползвате от актуалните промоции за касови апарати.

Фирмата е официален представител на "Дейзи Технолоджи" ЕООД , "Тремол" ООД , "Датекс" ООД, "Елтрейд" ООД и упълномощен сервиз от ДАМТН на фискални устройства .Предлагаме гаранционно и извънгаранционно техническо обслужване за касови апарати.

Освен Касови Апарати и фискални принтери при нас може да закупите още електронни везни, баркод скенери, ПОС принтери, етикетни принтери. Предлагаме складов софтуер, подходящ за магазини, заведения и складове.Техните технически и функционални възможности са съобразени с изискванията за обслужване на клиентите и за финансова отчетност в: магазини, супермаркети, аптеки, барове, ресторанти, офиси, ателиета, всякакви щандове и други. Ние се занимаваме със сервиз, продажба, гаранционно и извънгаранционно техническо обслужване на касови апарати.

Фирма "TODICS BG" предлага бърз и качествен сервиз на касови апарати, фискални принтери, електронни везни, баркод скенери, банкнотоброячни машини, персонални компютри, монитори и принтери.

При нас Вие ще можете да програмирате новия си апарат или да препрограмирате стария, смените собствеността и/или обекта на който е регистрирана касата, смените софтуера на своята стара каса за да можете да я ползвате и след края на годината. В рамките на договора за техническо обслужване на фискалните устройства извършваме безплатна профилактика.

Повече информация за това как да се свържете с нас може да намерите - тук

Compact M
Цена: 265,20лв.
Compact S
Цена: 249,00лв.

Доработка на касови апарати до нова версия с QR code

Доработка на касови апарати до нова версия с QR code, по изисквания на Наредба Н-18.

касов апарат, регистриран в НАП+SIM карта и договор.

ЛИМИТИРАН БРОЙ КАСОВИ АПАРАТИ С РЕГИСТРАЦИЯ В НАП, SIM КАРТА И ДОГОВОР ЗА 1г. НА СУПЕР ЦЕНА

Касови апарати на промоционална цена в Пловдив.

ЛИМИТИРАН БРОЙ КАСОВИ АПАРАТИ С ДИСТАНЦИОННА ВРЪЗКА С НАП В ПРОДАЖБА С ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА.

« 1 2 3 »
Софтуер

Адресът на офиса ни:
град Пловдив
ул. "Велико Търново" 35

Телефони за връзка:
0888 347 593
0878 891 540