ТОДИКС БГ Касови Апарати в Пловдив

"ТОДИКС БГ" ЕООД – продажба и Сервиз на Касови Апарати, фискални устройства, баркод скенери, складов софтуер и консумативи за всички видове фискални устройства предлагани на Българския пазар.

Освен с продажба и сервиз в Пловдив за Касови Апарати и фискални устройства, фирма "ТОДИКС БГ" ЕООД предлага и различни видове търговско оборудване. Предлаганите от фирма "ТОДИКС БГ" ЕООД марки търговско оборудване ,Касови Апарати, баркод скенери и консумативи са утвърдени на Българския пазар с високото си качество.

На необходимото ниво е и техническото обслужване на фискални устройства, което предлага фирма "ТОДИКС БГ" ЕООД. Всичко това е базирано на нашия дългогодишен /от 1992г./ опит в продажбата и сервизиране на Касови Апарати и фискални устройства. От професионално подготвеният екип можете да получавате консултации по телефона или в сервиза на фирма "ТОДИКС БГ" ЕООД за работа с касови апарати и фискални устройства.

За улеснение на нашите клиенти от град Пловдив извършваме техническо обслужване на фискалните устройства и на място в търговския обект. За по-натоварени търговски обекти фирма "ТОДИКС БГ" ЕООД предлага складов софтуер, който дава възможност за следене на неограничен брой складови наличности, богат набор от справки и връзка с много модели касови апарати, фискални принтери и баркод четци.

За по-подробна информация относно нашите услуги, може да използвате посочените връзки:Повече информация за нашите услуги може да намерите - тук

Compact M
Цена: 265,20лв.
Compact S
Цена: 249,00лв.
Perfect S01
Цена: 277,80лв.

Доработка на касови апарати до нова версия с QR code

Доработка на касови апарати до нова версия с QR code, по изисквания на Наредба Н-18.

касов апарат, регистриран в НАП+SIM карта и договор.

ЛИМИТИРАН БРОЙ КАСОВИ АПАРАТИ С РЕГИСТРАЦИЯ В НАП, SIM КАРТА И ДОГОВОР ЗА 1г. НА СУПЕР ЦЕНА

Касови апарати на промоционална цена в Пловдив.

ЛИМИТИРАН БРОЙ КАСОВИ АПАРАТИ С ДИСТАНЦИОННА ВРЪЗКА С НАП В ПРОДАЖБА С ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА.

« 1 2 3 »
Софтуер

Адресът на офиса ни:
град Пловдив
ул. "Велико Търново" 35

Телефони за връзка:
0888 347 593
0878 891 540